مدارک لازم برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

تمامی موارد اشاره شده در مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی بعلاوه :

گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن
نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل
نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند.
فرم LMIA
رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد
ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم